Targi Mazury HoReCa 

Targi Mazury HoReCa

2017-04-25

W dniach 25-26 kwietnia 2017 w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbyła się kolejna edycja „Mazury HoReCa”, wydarzenia skierowanego do branży gastronomicznej i hotelarskiej.

MAZURY HoReCa to prezentacja nowoczesnej oferty pełnej produktów, akcesoriów, usług i rozwiązań dla szeroko pojętej branży gastronomicznej i hotelarskiej. To spotkanie producentów, dystrybutorów i przedstawicieli wiodących firm z Polski i zagranicy.
W tym roku wydarzenie wsparli szefowie z Klubu Szefów Kuchni - Jarosław Walczyk, Monika Ignaciuk, Tomasz Purol, Patryk Dziamski, Ernest Jagodziński i Mariusz Pieterwas. Szefowie zasiadali w jury konkursu kulinarnego oraz przeprowadzali pokazy kulinarne.

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia