Targi Mazury HoReCa
2017-04-25

W dniach 25-26 kwietnia 2017 w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie odbyła się kolejna edycja „Mazury HoReCa”, wydarzenia skierowanego do branży gastronomicznej i hotelarskiej.
MAZURY HoReCa to prezentacja nowoczesnej oferty pełnej produktów, akcesoriów, usług i rozwiązań dla szeroko pojętej branży gastronomicznej i hotelarskiej. To spotkanie producentów, dystrybutorów i przedstawicieli wiodących firm z Polski i zagranicy.
W tym roku wydarzenie wsparli szefowie z Klubu Szefów Kuchni - Jarosław Walczyk, Monika Ignaciuk, Tomasz Purol, Patryk Dziamski, Ernest Jagodziński i Mariusz Pieterwas. Szefowie zasiadali w jury konkursu kulinarnego oraz przeprowadzali pokazy kulinarne.
Wkrótce
Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie
-
Webinar – “Prawo Pracy 2021”
Managerowie, restauratorzy i ludzie gastro! 9.12.2020 o godzinie 10:00 @Smazymy oraz @Akade ...2020-12-08 -
Konkurs: "V Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej"
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej w tym roku zagości w urokliwym i gościnnym Rz ...2019-03-25 -
NOWY KONKURS! “Smart Cuisine - dania dietetyczne”
Fundacja Klubu Szefów Kuchni organizuje I edycję konkursu “Smart Cuisine - da ...2019-02-07 -
IV Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej zagości po raz drugi w pięknym i gościnnym S ...2018-07-21 -
VII edycja Ogólnopolskiego konkursu dla szkół gastronomicznych
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szef&oacu ...2018-06-16 -
Mazury HoReCa 2018
W dniach 17-18 kwietnia 2018 w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostr&oa ...2018-04-17