Spotkanie Klubowiczów i Partnerów KSK

Spotkanie Klubowiczów i Partnerów KSK

2017-10-07

W dniach 6-8 października 2017 roku w Hotelu Mistral Sport w Gniewinie odbyło się spotkanie integracyjne członków Klubu Szefów Kuchni i Partnerów Klubu pod przewodnictwem Prezesa Jarosława Walczyka.
 

Choć to jeszcze nie koniec roku, był to dobry moment na dokonanie pewnego podsumowania tegorocznej działalności Klubu. Przez 9 miesięcy szefowie Klubu angażowali się w wiele ciekawych projektów niejednokrotnie charytatywnych, konkursów kulinarnych, brali udział w branżowych konferencjach występując w roli prelegentów i autorytetów sektora gastronomicznego. Ponadto prowadzili szkolenia i warsztaty kulinarne na targach i wielu imprezach kulinarnych.

Wiele przedsięwzięć nie doszło by do skutku, gdyby nie Sponsorzy i Partnerzy, na których KSK mogło i nadal może liczyć w podejmowaniu ciekawych, kulinarnych wyzwań. Dlatego była to również świetna okazja do podziękowań.
Oczywiście na spotkaniu zapadły kluczowe decyzje co do działań w 2018 roku. Już dziś możemy powiedzieć, że będzie się działo!

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia