Spotkanie Członków Klubu

Spotkanie Członków Klubu

2017-05-18

17 maja 2017 roku w Hotelu Mazurkas odbyło się spotkanie członków Klubu Szefów Kuchni pod przewodnictwem Prezesa Jarosława Walczyka

Szefowie wzięli udział w rozmowach o bieżącej działalności Klubu, działaniach i planach na drugą połowę roku. Poruszono kwestie patronatów oraz rekomendacji dla konkursów i targów. Dla usprawnienia pracy w Klubie powołano liderów w następujących regionach: Trójmiasto – Mariusz Pieterwas, Warmia i Mazury – Dariusz Struciński, Szczecin – Iwona Niemczewska, Poznań – Patryk Dziamski, Białystok – Marcin Budynek, Dolny Śląsk – Wojtek Harapkiewicz, Śląsk – Szymon Bracik, Łódź – Wiesław Bober, Podkarpackie i Świętokrzyskie – Grzegorz Lis.  Ponadto tego wieczoru oficjalnie wręczono certyfikaty członkowskie nowym klubowiczom: Iwonie Niemczewskiej, Szymonowi Bracikowi i Marcinowi Molikowi.
Wspólna kolacja była też doskonałą okazją do prywatnych rozmów jak i wymiany doświadczeń o codziennej pracy. 

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia