Biznesowa Konferencja Gastronomiczna

Biznesowa Konferencja Gastronomiczna

2017-05-10

Warto rozmawiać o sprawach ważnych i istotnych dla branży gastronomicznej, dlatego Klub Szefów Kuchni zaangażował się w Biznesową Konferencje Gastronomiczną. Wśród prelegentów znalazł się Prezes KSK Jarosław Walczyk, który podzielił się z uczestnikami swoją wiedzą i wieloletnim doświadczeniem.  

MADE RESTAURANT – to konferencja szkoleniowa, podczas której w gronie najprężniej działających lokalnych praktyków – restauratorów, szefów kuchni, managerów, sommelierów, dostawców oraz mediów – zaprezentowano metody i narzędzia skutecznego zarządzania pracownikami, by odnosić wymierne korzyści w postaci skutecznego marketingu, wzrostu sprzedaży i rozwoju biznesu w oparciu o dane, fakty i dobre praktyki w gronie tych, którzy odnoszą sukcesy w Małopolsce, na Śląsku i na Podkarpaciu.

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia