Kolacja Mistrzów w Dworzysku

Kolacja Mistrzów

2018-04-21

21 kwietnia w Dworzysku odbędzie się wyjątkowa kolacja, z której część dochodu zostanie przeznaczona na odbudowę Zakładu Przyrodoleczniczego w Szczawnie – Zdroju.

Kolacja Mistrzów organizowana jest przez klubowicza KSK – Wojciecha Harapkiewicza, szefa kuchni hotelu Dworzysko.

W tym wyjątkowym wydarzeniu wezmą udział znani szefowie kuchni i cukierni, członkowie Klubu Szefów Kuchni a wśród nich: Adam Chrząstowski, Ernest Jagodziński, Mariusz Pieterwas, Tomasz Milewski, Tomasz Purol, Tomasz Deker oraz srebrny medalista polskiej selekcji Bocuse d’Or Poland 2018 szef Jakub Kasprzak.

Patronat nad wydarzeniem objął Klub Szefów Kuchni

Data: 21 kwietnia 2018
Godz.: 18:00
Miejsce: Hotel Dworzysko, Szczawno – Zdrój

Bilety: 200zł/os
 

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia