Poznaj naszych członków

Członkowie

Wojciech Harapkiewicz

Specjalista w dziedzinie owoców morza i dziczyzny w nowoczesnej odsłonie. Mówi, że odkąd pamięta gotowanie było jego pasją, a pasja - powodem drogi zawodowej.

Przez niemal osiem lat był szefem kuchni w Hotelu Królewskim w Gdańsku, swoje doświadczenie zdobywał także w europejskich restauracjach i hotelach: Szwajcarii – Domaine De Chateauvieux (2 gwiazdki Michelin), Niemczech – Bayrisches Haus (1 gwiazdka Michelin), Fischmeister oraz we Włoszech – Castel Ringberg i Hotel Majestic. Brał udział w wielu szkoleniach i konkursach gastronomicznych w Polsce i za granicą, między innymi w Miestrzostwach Świata BBQ w 2008 roku w Belgii, Erfurcie w 2012 roku i Internationaler Leipziger Preis Der Koche w 2013. Miał zaszczyt gotować dla Jego Świętobliwości DALAJLAMY XIV, trzech polskich prezydentów, Króla i Królowej Belgii oraz w Europarlamencie.  Obecnie szef kuchni Restauracji Babinicz w kompleksie Dworzysko w Szczawnie – Zdroju.

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia