Poznaj naszych członków

Członkowie

Paweł Pyra

Paweł jak sam mówi jest kucharzem z zamiłowania i z zawodu. Jego przygoda z kuchnią trwa już 14 lat. Zawsze wiedział co chce robić w życiu i zawsze wiązało się to z gotowaniem. Paweł stara się codziennie podnosić swoją wiedzę tak, aby jego pasja nigdy nie stała się monotonna.
W 2002 roku rozpoczął naukę w Zespole Szkół Gastronomicznych w Tychach. Pierwsze zawodowe kroki w kuchni stawiał w jednej z prywatnych restauracji w Bielsku Białej, gdzie zaraz po ukończeniu szkoły został kucharzem.

Następnym etapem w podróży kulinarnej był Szczyrk, później Kołobrzeg a następnie Kudowa Zdrój. Te lata upłynęły na ciągłej nauce i podnoszeniu zawodowych kwalifikacji. 
W międzyczasie brał udział w wielu konkursach kulinarnych. Zdobyta wiedza pozwoliła mu podjąć wyzwanie na stanowisku Szefa Kuchni w Columna Medica**** Centrum rehabilitacji & Spa, Partnera Medycznego Polskiego Komitetu Olimpijskiego. Praca w tym wspaniałym obiekcie uczyniła zaszczyt bycia gospodarzem Wielkiego Finału pierwszej edycji konkursu BlogerChef. 

Następnie doświadczenie zdobywał w Hotelu Poziom 511**** Design Hotel & SPA w Podzamczu, Hotel St. Bruno**** w Giżycku, gdzie rozwijał się i podnosił swoje kompetencje zawodowe.
Obecnie pracuje w Hotelu Fabryka Wełny****, gdzie jest prawą ręką szefa kuchni Wiesława Bobera. Wspólnie z nim kreuje nowe przepisy, wspiera pokazy i warsztaty kulinarne.


Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia