Poznaj naszych członków

Członkowie

Monika Ignaciuk

Dyplomowany Mistrz Cukiernictwa i doświadczona cukiernik. Przez lata działalności w branży wyspecjalizowała się w kreowaniu, wdrażaniu i popularyzacji produktów dla rynku lodziarskiego, cukierniczego i gastronomicznego.  Od 10 lat spełnia się jako mentor i coach dla profesjonalnych gastronomów oraz cukierników w firmie Ambasador 92. Członkini Klubu Szefów Kuchni.
Umiejętności wytwarzania lodów, pralin, ciast i deserów doskonaliła dzięki wielu szkoleniom w firmach wiodących dostawców.

Ukończyła liczne staże zagraniczne m.in. Niemcy, Włochy oraz renomowaną szkołę gotowania Espaisucre w Barcelonie.

Zdobywczyni Złotego Medalu oraz Złotego Pucharu 2016r na międzynarodowym Konkursie Moldavian Culinary Cup w kategorii desery na talerzu.

Jurorka wielu konkursów takich jak: Mistrzostwa Polski Szkół Cukierniczych, Lodziarskie Mistrzostwa Polski Sweet Expo, Mistrzostwa Polski w Przygotowaniu Deseru, Arte Culinaria Italiana oraz przewodnicząca jury na konkursie Zielonej Budki Master Challenge w Ostródzie.

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia