Członkowie
Michał Kotecki

Jestem absolwent Zespołu Szkół Hotelarsko-Gastronomicznych w Gdyni. Po uzyskaniu Dyplomu Technika- Technologa Żywienia Zbiorowego w 1993r. związałem się na dobre z morzem. Karierę zawodową rozpoczynałem pod okiem austriackiego Szefa Kuchni, poznając tajniki gastronomii od strony praktycznej. Z każdym rokiem zdobywałem nowe doświadczenia w szczególności związane z pracą kuchni pod presją czasu i obsługi dużej ilości pasażerów.
Od wielu lat jestem Szefem Kuchni na jednym ze statków największego przewoźnika promowego w Europie- Stena Line, obecnie MV Stena Spirit, kursujący na trasie Gdynia-Karlskrona w południowej Szwecji. Praca w takim miejscu to duże wyzwanie logistyczne jak również odpowiedzialność. Każdego dnia trzeba mierzyć się z problemami, które zazwyczaj nie występują w restauracji na lądzie.
Prywatnie jestem szczęśliwym mężem i ojcem dwóch cudownych córek. Bardzo lubię aktywny tryb życia, stąd moje szczególne zamiłowanie do żeglarstwa, narciarstwa, sportów motorowych i wędkowania.
Wkrótce
Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie
-
Webinar – “Prawo Pracy 2021”
Managerowie, restauratorzy i ludzie gastro! 9.12.2020 o godzinie 10:00 @Smazymy oraz @Akade ...2020-12-08 -
Konkurs: "V Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej"
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej w tym roku zagości w urokliwym i gościnnym Rz ...2019-03-25 -
NOWY KONKURS! “Smart Cuisine - dania dietetyczne”
Fundacja Klubu Szefów Kuchni organizuje I edycję konkursu “Smart Cuisine - da ...2019-02-07 -
IV Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej zagości po raz drugi w pięknym i gościnnym S ...2018-07-21 -
VII edycja Ogólnopolskiego konkursu dla szkół gastronomicznych
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szef&oacu ...2018-06-16 -
Mazury HoReCa 2018
W dniach 17-18 kwietnia 2018 w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostr&oa ...2018-04-17