Poznaj naszych członków

Członkowie

Marcin Molik

Szef kuchni, od najmłodszych lat wykazywał zainteresowanie i pasję sztuką gotowania co zaowocowało ukończeniem Technikum Spożywczo-Gastronomicznego o profilu Technik Kucharz.
Od tamtej pory bardzo aktywnie udziela się w świecie kulinariów i gastronomii, ciągle rozwijając swoją pasję oraz umiejętności.
Od dłuższego czasu jest prawą ręka Tomasza Jakubiaka szefa kuchni i dziennikarza kulinarnego słynącego z promowania lokalnych produktów oraz prowadzenia programów kulinarnych.

Marcin zdobywał swoje doświadczenie w wielu miejscach jak: Sheraton Warsaw, Restauracja Norma, Skandal Bistro Bar, You And Me bar, Bar A Boo, Ro Ro & Tios, Rondo ONZ 1, Rumburak, By the Way, Miąższi innych. 
W obecnej chwili jest szefem kuchni w warszawskich restauracji Drukarnia i Dzienna zlokalizowanych na Mińskiej 65 oraz konsultantem kulinarnym w restauracji ,,Manoush”.
Współpracuje z wieloma szefami kuchni, akademiami kulinarnymi oraz prowadzi ciekawe projekty foodowe. 
Preferuje kuchnię sezonową, prostą lekką oraz smaczną.
Przepisami dzieli się m.in. w magazynie ,,Polskie Drogi Gastronomii”. 

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia