Członkowie
Janusz Garncarczyk

"Moja droga zawodowa rozpoczęła się w Krynicy Zdroju w Restauracji "Koncertowa". Był to rok 1998. Przez kolejne lata wspinałem się po szczeblach kariery zdobywając doświadczenie gastronomiczne w tzw. kuchniach hotelowych. Praca w Krynicy, dzięki organizowanemu tam corocznie Forum Ekonomicznemu, dała mi możliwość przygotowywania posiłków dla największych nazwisk polskiej polityki i ekonomii, a także koronowanych głów.
Od 6 lat, jako Szef Kuchni w Restauracji Lemon współtworzę Lemon Resort Spa - hotel w Beskidzie Sądeckim, ulokowany nad Jeziorem Rożnowskim. Doceniając dużą swobodę, jaka została mi dana, staram się aby miejsce to kojarzyło się z najwyższą jakością i wyjątkowym smakiem. Tworzymy tutaj kuchnię przede wszystkim smaczną, bazującą na produktach lokalnych, nieustannie podnosząc poziom prezentowanej oferty. Restauracja Lemon była wielokrotnie wyróżniana w Żółtym Przewodniku Gault & Millau. Od 5 lat dysponujemy także rekomendacją "Polskiego Stowarzyszenia Osób Chorych na Celiaklię i na Diecie Bezglutenowej."
Wkrótce
Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie
-
Webinar – “Prawo Pracy 2021”
Managerowie, restauratorzy i ludzie gastro! 9.12.2020 o godzinie 10:00 @Smazymy oraz @Akade ...2020-12-08 -
Konkurs: "V Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej"
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej w tym roku zagości w urokliwym i gościnnym Rz ...2019-03-25 -
NOWY KONKURS! “Smart Cuisine - dania dietetyczne”
Fundacja Klubu Szefów Kuchni organizuje I edycję konkursu “Smart Cuisine - da ...2019-02-07 -
IV Międzynarodowy Festiwal Kuchni Dworskiej
Konkurs Dworskiej Kuchni Myśliwskiej zagości po raz drugi w pięknym i gościnnym S ...2018-07-21 -
VII edycja Ogólnopolskiego konkursu dla szkół gastronomicznych
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szef&oacu ...2018-06-16 -
Mazury HoReCa 2018
W dniach 17-18 kwietnia 2018 w Centrum Targowo-Konferencyjnym Expo Mazury w Ostr&oa ...2018-04-17