Poznaj naszych członków

Członkowie

Dariusz Struciński

Wiceprezes Zarządu Fundacji KSK, Szef Kuchni Hotelu Anders w Starych Jabłonkach, znany jest w branży jako jeden z najbardziej kreatywnych organizatorów i pomysłodawców imprez. 
Był pomysłodawcą Festiwalu Ryby, Wędki i Muzyki "Sielawa Blues". Organizator Turnieju Restauracji Warmii i Mazur, a od 10 lat konkursu L'Art de la Cusine Martell w zamku Ryn. Przez wiele lat odpowiadał za kulinarną oprawę Pucharu Świata w Siatkówce Plażowej, gdzie pełnił rolę Dyrektora Gastronomii Turnieju.
Kucharz i Szef Kuchni w drugim pokoleniu, kontynuuje rodzinną tradycję.

Kulinarną Szkołę Gastronomiczną ukończył w Olsztynie. Od wielu lat jest Szefem Kuchni Hotelu Anders, a także cenionym organizatorem i instruktorem praktycznej nauki zawodu. Chętnie angażuje się w wydarzenia kulinarne w całej Polsce. 
Juror wielu prestiżowych konkursów zawodowych, dwukrotnie nominowany był do Kulinarnego Oskara. Zaangażowany (od marca 2008) w tworzenie Krakowskiej Kuźni Kulinarnej z Markiem Widomskim i Karolem Okrasą, gotował dla wielu znanych osobistości, przygotował też niezliczoną ilość prestiżowych imprez w Ambasadach Polski w Paryżu, Pradze i Londynie. Był gospodarzem programu telewizyjnego TVP "Mistrzowskie Grillowanie". Hobby Dariusza to dobra książka, film i siatkówka. Czas wolny spędza z rodziną ukochaną córką Nelą i żoną Małgorzatą.

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia