Poznaj naszych członków

Członkowie

Adam Chrząstowski

Absolwent Technikum Gastronomicznego przy ul. Poznańskiej w Warszawie.Pierwsze doświadczenia w branży gastronomicznej zdobywał podczas podróży do Niemiec, Grecji, Szwajcarii i Holandii. 
W 1992 roku, po ukończeniu studiów, rozpoczął pracę w warszawskim Hotelu Bristol, gdzie przeszedł wszystkie zawodowe szczeble zawodu kucharza. Następnie pracował w Hotelu Sheraton i Rialto, gdzie objął stanowisko szefa kuchni i Zastępcy Dyrektora Gastronomii. 

W latach 1999 -2000 był managerem i trenerem Młodzieżowej Kulinarnej Reprezentacji Polski.

Przez dwa lata zarządzał restauracjami Hunters i Tropicana w Szanghaju, należącymi do Troy Group. Ostatecznie osiadł w Krakowie, gdzie przez 8 lat współtworzył restaurację Ancora. Obecnie jest szefem kuchni restauracji Ed Red w Krakowie i Warszawie.
Widzowie Kuchni+ znają go z serii programów „Adam po pracy” oraz „Adam w Sieci, Patenty i Triki”. Felietonista Food Service i autor bloga chefadam.pl oraz admachrzastowski.natemat.pl

W 2011 wybrany głównym konsultantem kulinarnym w Departamencie Koordynacji Przewodnictwa Polski w Radzie Unii Europejskiej MSZ.

Wkrótce
 

Zobacz co niebawem będzie odbywać się w Klubie

wszystkie wydarzenia